Дівчинка ніколи не побачить маму: вагітна медсестра померла від коронавірусу. Рятувала людей

У Великобританії від коронавіруса померла 28-річна медсестра Мері Агьева Агьяпонг. Жінка була вагітна, і перенесла екстрений кесарів розтин, щоб встигнути народити і врятувати дочку. Про це повідомляє Channel 4 News.

Відзначається, що про інфікування Covid-19 жінка дізналася 5 квітня після того, як пройшла тест, який показав позитивний результат. 7 квітня стан дівчини погіршився, і вона була госпіталізована.

Співробітники лікарні прийняли рішення зробити екстрені пологи, тому що стан Мері не показував поліпшень. Спочатку лікарі думали, що після пологів їй стане краще, але в неділю вона померла.

Про новонародженого малюка піклуються медики, але незрозуміло, чи заразилася дитина COVID-19.

“Мері пропрацювала тут п’ять років і була дуже цінним і улюбленим членом нашої команди, чудовою медсестрою і прекрасним прикладом того, що ми підтримуємо в цьому тресті. Ми висловлюємо найглибші співчуття родині та друзям Марії в цей сумний час. Ми просимо, щоб в цей час шанувалася конфіденційність сім’ї “, – заявив головний дікар лікарні Девід Картер.

Від зазначив, що виживання маленької дочки медсестри стало “променем світла в цей темний час”.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Дівчинка ніколи не побачить маму: вагітна медсестра померла від коронавірусу. Рятувала людей