Отримала по заслугах! Щoйнo суд виніс вирок одіозній Тетяні Чорновол. У команді Порошенка почалась nанiкa

Суд задовольнив клопотання прокуратури і відправив Тетяну Чорновол під цілодобовий домашній арешт. Про це повідомляє телеграм-канал “Політика Країни”.

Як повідомлялося, народний депутат VIII скликання Тетяна Чорновол 10 квітня повідомила в соцмережі, що в її будинку проводиться обшук. Вона також опублікувала скріншот постанови про обшук, де мова йде про події лютого 2014.

Згодом ДБР поінформувало, що Чорновол повідомили про підозру в умисному вбивстві результаті підпалу офісу Партії регіонів в 2014 році.

14 квітня в Печерському райсуді столиці почалося судове засідання для обрання Чорновіл запобіжного заходу. Прокуратура просить застосувати до неї цілодобовий домашній арешт.

У той же час Чорновол готові взяти на поруки всі члени фракції партії “Європейська солідарність”. Перед будівлею суду пройшла акція на підтримку Тетяни Чорновол. В тому числі, там були присутні народні депутати від фракції “Європейська солідарність”, які раніше висловили готовність прийняти Чорновіл на поруки.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Отримала по заслугах! Щoйнo суд виніс вирок одіозній Тетяні Чорновол. У команді Порошенка почалась nанiкa