Попередьте рідних та близьких! «Даємо кожному по 800 гривень»: ПриватБанк терміново звернувся до українців

В умовах епідемії вірусу зловмисники вигадують нові схеми. Про це пише Главред.

На цей раз шахраї взялися за месенджери, в яких вони розсилають фейкові повідомлення нібито від співробітників Приватбанку.

Українці стали отримувати повідомлення про те, що їм нібито призначена фінансова допомога «в рамках державної програми з указом президента».При спілкуванні з клієнтами Приватбанку вони намагалися отримати конфіденційні дані банківської картки, з допомогою яких могли отримати доступ до рахунку клієнта Приватбанку.

«Скористайтесь новою послугою Приват24. У зв’язку з поширенням вірусу даємо кожному користувачеві по 800 гривень. Повертати не потрібно… Дякую, що ви з нами, ваш Приват24. Якщо хочете отримати гроші, напишіть +», — говорилося в масовій розсилці.

У наступних повідомленнях шахраї просили клієнтів Приватбанку повідомити номер картки, термін дії та CVV-код, необхідний для проведення транзакцій в онлайн-режимі.

В Приватбанку закликали українців ігнорувати подібні розсилки і ні при яких умовах не повідомляти «співробітникам банку» особисті дані, з допомогою яких зловмисники можуть отримати доступ до рахунків.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Попередьте рідних та близьких! «Даємо кожному по 800 гривень»: ПриватБанк терміново звернувся до українців