“Слaвa Укpaїні” вже звучить по всій Рociї: В Kрemлі збuрають екстpеннy нaрaду – тaкого пр0вaлу в нuх ще не було

В РФ сталася надзвичайна пригода, радіостанція “УВБ-76”, яка вважається найсекретнішою в Росії була зламана. В ефірі радіостанції стала звучати в перебігу декількох хвилин фраза “Слава Україні”

Необхідно відзначити що дана радіостанція з далекого 1976 року передавала секретні дані для спец служб СРСР а потім і Росії. Так американські спецслужби викривали дану радіостанцію в передачі координат підводних човнів НАТО та іншої інформації протягом усіх цих років.

Український блогер Костянтин Кукушкін вже встиг прокоментувати цю подію у себе на станиці в соцмережі:

“Сама загадкова радіостанція УВБ-76, через яку МО РФ з 1976 року передавало секретні відомості стратегічним підводним човнам, була зламана невідомими.
Радіостанція кілька хвилин передавала слоган “Слава Украні!”, Потім в ефірі пішли обороти про росію і росіян, які цензура Фейсбук не пропустить.

Про цю подію написали ряд російських засобів масової інформації, потрібно відзначити що дана подія справило ефект вибуху бомби. Спец служби РФ виявилися безсилими проти “невідомих” патріотів України.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Слaвa Укpaїні” вже звучить по всій Рociї: В Kрemлі збuрають екстpеннy нaрaду – тaкого пр0вaлу в нuх ще не було