По всій Росії сім’ям поприходили похоронки в яких написано “Ваш син, чоловік загuнув через…”

Росіяни дедалі більше дізнаються, що їхні рідні вмирають, вторгнувшись в Україну. Солдати-окупанти й надалі платитимуть життям за війну.

Рідні та близькі російських окупантів, які знайшли свою смерть в Україні, почали отримувати т.зв. ” листи щастя ” як похоронок.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив український історик Михайло Жирохов.

У себе в Stories він опублікував фото повідомлення сім’ї молодшого сержанта Сирямкіна Олександра Юрійовича, 1998 року народження. У ньому йдеться, що він загинув ще 26 березня під час “спеціальної військової операції” – так Кремль цинічно називає російську агресію щодо України.

У тому ж повідомленні вказується посада загиблого – радіотелефоніст відділення управління (старшого офіцера на батареї) гаубичного самохідно-артилерійського взводу (далі – батареї та дивізіону відповідно) військової частини 32755.

Російські військові платять своїм життям за вторгнення в Україну. До мережі вже потрапила похоронка від 28 березня Військового комісаріату Дмитровограда, Мелкеського та Новомаликлінського районів Ульянівської області.

Вона адресована Юрію Петровичу Сирямкіну із селища Новосілки. Пише dialog.ua

У документі, опублікованому в Telegram-каналі “Український Діалог”, повідомляється про загибель радіотелефоніста з гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону військової частини 32755. Загиблим виявився син адресата – молодший сержант Олександр Юрійович Сирямкін.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

По всій Росії сім’ям поприходили похоронки в яких написано “Ваш син, чоловік загuнув через…”