Ольга Герасим’юк: Мама – в Пирятині. Вчора до неї у хвіртку стукали. Вона визирнула й побачила молоду дівчину в масці і хлопця..

Мама – в пирятинській ізоляції. Зворушена.

Розповідає, що в хвіртку вчора стукали. Вона визирнула й побачила молоду дуже гарну, за її словами, дівчину й хлопця з нею.

Дівчина була в масці. Як тоді мама знає, що вона була дуже гарна – це питання до філософії. Молоді люди повідомили, що ось Вам, мовляв. продуктовий набір.

Мама спитала, скільки заплатити – «ніскільки. І як Вам ще щось треба або якісь проблеми – дайте знати.» І поїхали далі.

Розвозять старшим людям міста необхідне.

Мама каже, що пакет важезний – з олією, цукром, чаєм, печивом до чаю, сіллю, крупами, макаронними виробами, туалетним папером…і головне – «ну, дуже гарна дівчина з тим хлопцем! Вона балакає, а він пакети підносить»:)))

І як добре на душі:)

А далі я дізналася: це місцевий молодий підприємець розіслав по домівках 4 тонни продуктів старшим людям, людям із особливими потребами, самотнім,, сім‘ям загиблих в війні з Росією.

І захотілося повідомити його ім‘я, бо, правда ж, він чудовий?

Андрій Сімонов.

Навіть у масці видно, якщо людина красива. Мама права.

Ольга Герасим’юк

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ольга Герасим’юк: Мама – в Пирятині. Вчора до неї у хвіртку стукали. Вона визирнула й побачила молоду дівчину в масці і хлопця..