Ярош: “У мене дуже важлива інформація для всіх, без вийнятку, вагався чи варто це розповідати, але мушу вам признатися…”

Чесно вам скажу, друзі та подруги, я був переконаний що широкомасштабний наступ путінської Ерефіі проти нашої Держави відбудеться рано чи пізно… У моїх помилкових теоріях, влада України мала втікати, не прийнявши бою… але…

Після 24 лютого – день-два – сильно переймався можливим руйнуванням системи державної влади та управління.(За Збройні Сили України, геть не хвилювався, бо довіряв і довіряю Головкому Валерію Залужному і його команді…)І я щиро радію, що мої хвилювання не справдилися!

Ми, всі разом, український народ, ЗСУ і хлопці з влади – витримали першу хвилю нападу наших відвічних ворогів і дали їм відсіч, від якої весь світ закляк. Ніхто не думав, що Украінці мають таку силу!Так. Будуть ще великі орди московських орків (вони перегруповуються, підтягують резерви, концентрують сили), але тепер, я переконаний, що ми їх відіб’ємо…

Збройні Сили України, Народ і Влада – єдині.Ворог розраховував на нашу роз’єднаність… Але ми, Украінці, порушили всі прогнози могильних кремлівських старців. Ми – це ті, хто сьогодні боронить Україну: а це, сотні тисяч, мільйони українців, хто на різних фронтах воює за Самостійну та Соборну Україну!

Воюємо на військовому, політичному, дипломатичному, на економічному тощо фронтах… І ми, Украінці, справді довіряємо Верховному Головнокомандувачу Володимиру Зеленському (сподіваюсь, що не буду плюватися від цієї своєї фрази за тиждень, місяць, рік)…

Зараз, для мене, Володимир Зеленський – Президент і мій Брат по Зброї.

І цим все сказано.У всіх нас – українців – одна Війна – Національно-визвольна, Священна та Вітчизняна!

Перемога буде за нами!Слава Україні!

Дмитро Ярош

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ярош: “У мене дуже важлива інформація для всіх, без вийнятку, вагався чи варто це розповідати, але мушу вам признатися…”