Вціліла тільки Біблія – все решта вигоріло вщент: На Рівненщині батько з двома дітьми за лічені хвилини залишилися без будинку

Згоріло все. Вижив лише Барсік. В Оржеві Рівненської області без даху над головою залишився батько з двома дітьми. Чоловік пішов до магазину, а коли повернувся – від будинку майже нічого не залишилось. Зараз сім’я орендує маленьку кімнату. Де шукати прихисток далі – не знають.

Барсік крокує по руїнах будинку, де він жив. Чотирилапому вдалося врятуватися під час пожежі. В Оржеві згорів будинок у якому мешкали батько з 16-річною донькою та 20-річним сином. Батько каже, що запалив пічку та пішов до магазину. 

Коли господар повернувся додому – будинок палав. Згоріли дві житлові кімнати та кухня. На момент пожежі у хаті було лише двоє котів. Один загинув. Іншому пухнастому вдалося врятуватися. Віталій каже, благо, що в будинку не було дітей.

Допомагає розчищати будинок від пожежі син Віталія – Євген.

Чоловік проходить військову службу за контрактом. Планував приїхати додому на новорічні свята. Тепер – повертатися нікуди.

Зараз сім’я намагається розібрати завали після пожежі. Сподіваються знайти щось уціліле. Проте все марно. Всі речі перетворилися на попіл, або ж у непридатному стані. Частково вціліли документи та Біблія.

Зараз батько з донькою орендують однокімнатну квартиру.

Господар будинку працює у військовій частині. Нещодавно повернувся із зони бойових дій. На відновлення будинку грошей не має. Просить допомоги у небайдужих.

5168742725686475 – Дитковскій Віталій Анастасійович.

Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вціліла тільки Біблія – все решта вигоріло вщент: На Рівненщині батько з двома дітьми за лічені хвилини залишилися без будинку