Пропав дорогою до бабусі: подробиці трагедії з 6-річною дитиною

У Дніпропетровській області в селі Новопалівка знайшли зниклого 6-річного Ярослава Галата. Він зник дорогою до своєї бабусі

Шукали його поліція та всі небайдужі місцеві жителі, але нажаль під вечір дитину виявили без ознак життя на березі річки.

Місцева жителька розповідає що річка ніби то і мілка, через неї перекинутий саморобний місток. Люди припускають що Ярослав міг з нього впасти.

“Багато місцевих жителів підлючилися до пошуків Ярославчика. Рибалки взяли човен і пополили оглядати річку. Так його і знайшли” – розповідає мешканка села Новопалівка.

Зі свого боку в сільській раді Новопавлівки відмовилися пояснити, в якому стані місток, яким могла проходити дитина.

Мама Ярослава та його однокласники розповідають що він був дуже відкритою та доброю дитиною. Минулого року пішов у перший клас. У сім’ї ще залишилася молодша сестричка.

“Йому подобалося вчитися, він такий старанний. У них минулого року був випускний у садочку, він там також брав участь у виступі. Я спочатку почула, що хтось у нас зник у селі, але не знала, що Ярослав. Говорили, що маленький хлопчик. І вже надвечір стало відомо, що це однокласник і його знайшли в річці. Ми дуже засмучені через його загибель, діти плачуть”, – каже жінка.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Пропав дорогою до бабусі: подробиці трагедії з 6-річною дитиною