Рано ми раділи – журналісти щойно виклали відео та фото того що почалося зранку на Донбасі

Голова Бюро нацбезпеки Польщі Павел Солох заявив, що дані останніх годин викликають занепокоєння, і імовірність російського нападу на Україну сьогодні вища, ніж учора.

Про це, як пише “Європейська правда”, повідомляє агентство PAP.

Коментуючи російські заяви про відведення військ, Солох зазначив, що це лише заяви, не підкріплені діями.

“Навіть ідеться про збільшення чисельності військ. Американці наводять цифру у 7 тисяч військових. Західні джерела кажуть, що їх більшає, а не меншає. Все вказує на те, що деескалації немає”, – зазначив він.

“Дані останніх годин викликають занепокоєння, оскільки багато показників вказують на те, що ймовірність російського нападу на Україну сьогодні вища, ніж учора”, – підкреслив Солох.

Також головний редактор видання Цензор.НЕТ Юрій Бутусов заявив, що російські війська в районі окупованого Донецька обстрілюють українські позиції із забороненої Мінськими угодами важкої артилерії.

Про це Бутусов написав у Facebook

“О 10-й артилерія російських окупантів калібру 152 та 122 мм почала обстріл украінських позицій в районі Донецька – понад 50 снарядів.

Обстріл продовжується.


А також сьогодні зранку росіяни обстріляли з артилерії та мінометів житлові квартали Станиці-Луганської”, – написав Бутусов.

Пряма мова:

Юрій Бутусов

О 10-й артилерія російських окупантів калібру 152 та 122 мм почала обстріл украінських позицій в районі Донецька – понад 50 снарядів. Обстріл продовжується.

А також сьогодні зранку росіяни обстріляли з артилерії та мінометів житлові квартали Станиці-Луганської.

Російські пропагандисти на всіх каналах розповідають про російську «миролюбність». Ось яка вона насправді.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Рано ми раділи – журналісти щойно виклали відео та фото того що почалося зранку на Донбасі