І тут мене просто “переклинило”: Рябчук розповів нові резонансі деталі про трагедію на “Південмаші”

Солдат Національної гвардії Артемій Рябчук, підозрюваний у вбивстві п’ятьох товаришів по службі, розповів, що у військовій частині його називали “вкиднем”. Із ним нібито перестали спілкуватися, і він “почувався непотрібним”.

Про це Рябчук сказав слідчим після затримання. Відповідне відео з показами підозрюваного з’явилися у розпорядженні ТСН. Нацгвардієць пояснив, що все почалося після того, як він втрутився в конфлікт між своїми товаришами по службі передає Обозреватель.

Тоді він розборонив учасників бійки і доповів про інцидент командиру. “Мені почали кричати в спину, що у них не люблять вкиднів. Зі мною перестали спілкуватися навіть ті, з ким нормально раніше спілкувалися. Я почувався непотрібним у нашій роті”, – сказав Рябчук.

Він також розповів, що за день до трагедії на “Південмаші” його “переклинило”. Нацгвардійці 26 січня заїхали на завод на чергування. За словами Рябчука, йому нібито наказали розвішувати таблички з описом майна в кімнатах, коли він мав відпочивати. А коли почав засинати, сказав Рябчук, то відчув себе “ще гірше емоційно”.

“Тут заходять і питають, чому не прибрано, чому бушлати не натягнуті. І тут мене просто “переклинило”. Я був у такому стані, що взяв автомат і зарядив його”, – розповів підозрюваний.

Зазначимо, що свідчення Рябчук надавав у присутності державного захисника. При обранні запобіжного заходу він визнав свою провину, однак пізніше відмовився від послуг державного адвоката та від усіх своїх показань. Тепер у Рябчука нові захисники – Денис Гордєєв і Таміла Ульянова.

Раніше у ДБР розповіли, що розглядають три версії трагедії на Південному машинобудівному заводі у Дніпрі. Основна з них – скоєння підозрюваним Артемієм Рябчуком злочину через нестатутні відносини. Крім того, розслідуються версії психічного захворювання підозрюваного та співпраці з іноземними спецслужбами.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

І тут мене просто “переклинило”: Рябчук розповів нові резонансі деталі про трагедію на “Південмаші”