Ера Пyтiна закінчується – Пізно ввечері oфіцери PФ на чолі з генералом зібралися і виступили проти війни з Україною

Офіцери запасу Росії, що входять до громадської організації “Загальноросійські офіцерські збори” під головуванням генерал-полковника Леоніда Івашова, який обіймав у минулому високі посади в Міноборони РФ, виступили проти господаря Кремля Володимира Путіна та війни з Україною.

Відповідну заяву розміщено на  сайті організації.  У ньому наголошується, що на сьогоднішній день Росія не стикається з жодними зовнішніми загрозами: НАТО не нарощує свій потенціал, ядерна зброя перебуває під надійним контролем. Єдиною загрозою для існування РФ є її внутрішня деградація, підкреслює генерал.

У зверненні визнається право України самостійно обирати свій зовнішньополітичний курс, зокрема вибудовувати свою безпеку за рахунок колективних спілок. Щоб Україна залишалася дружньою Росією країною, Кремлю слід продемонструвати “привабливість моделі російської держави”, а не вести агресивну політику проти сусіда.  Війна з Україною поставить під питання існування самої Росії, назавжди зробить українців та росіян ворогами, а також спричинить Москву міжнародну ізоляцію та жорсткі санкції, впевнені колишні офіцери.

 

У повідомленні звучить вимога до Путіна припинити злочинну політику та піти у відставку згідно з Конституцією.  У 1996-2001 роках Івашов обіймав посаду начальника Головного управління міжнародного військового співробітництва Міноборони РФ.

До цього працював на посаді секретаря Ради Міністрів оборони країн СНД. Виступав проти розширення НАТО на Схід і критикував операцію Північноатлантичного альянсу в Югославії у 1999 році.

В мережі справжній бум з цього приводу :

 

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ера Пyтiна закінчується – Пізно ввечері oфіцери PФ на чолі з генералом зібралися і виступили проти війни з Україною