“Навпроти його прізвища вже стоїть помітка “арешт”- Якщо б він знав, що по приїзду чекатиме – навіть не вертався б сюди

Державна прикордонна служба готується до затримання п’ятого президента України Петра Порошенка одразу після прильоту в Україну. Про це 12 січня в Telegram повідомив колишній народний депутат України Ігор Мосійчук.Мосійчук зазначив також, що вже відомо рейс, яким Порошенко 17 січня прилетить до України.

“Дані з бази Держприкордонслужби вказують, що п’ятий президент Петро Порошенко прибуває в Україну 17 січня о 9.10 рейсом W61567 Варшава – Київ”, – написав екснардеп.

Він також додав, що прикордонники мають розпорядження затримати Петра Порошенка.

“Навпроти прізвища стоїть помітка – “арешт”, – поінформував Мосійчук.

В свою чергу петро Порошенко опублікувава відповідь на ці закиди:

Задля економії бюджетних коштів, які Банкова сьогодні витрачає на незаконне слідкування за лідером опозиції, офіційно повідомляємо, що Петро Порошенко повернеться до Києва 17 січня рейсовим літаком з Варшави. Сьогодні лідер «Європейської Солідарності» працює в Брюсселі, де проводить важливі міжнародні зустрічі, в тому числі по лінії НАТО, на тлі підвищеної концентрації російських військ на кордоні з Україною і вторгнення росіян до Казахстану.

Петро Порошенко вдячний прихильникам, які готуються до його повернення до Києва. І радить офісу Зеленського менше демонструвати свій страх через провладні ЗМІ. «Раджу Банковій не витрачати кошти на незаконне зовнішнє спостереження і прослушку – ми інформуватимемо вас про кожний крок, який наближає додому. Так само не раджу владі лякати мене арештом прямо в аеропорту. Я повертаюся 17 січня о 9 ранку».В умовах широкомасштабної агресії Путіна переслідування лідера опозиції є нічим іншим як руйнуванням національної єдності – саме тим, що так необхідно агресору.

А що з цього приводу думаєте ви?

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Навпроти його прізвища вже стоїть помітка “арешт”- Якщо б він знав, що по приїзду чекатиме – навіть не вертався б сюди