Пapaсюк не витримав: Сьогодні Пopoшенкові пiдписали підoзру про дepжзраду. І ось що я вам скажу…

Сьогодні Порошенкові підписали підозру про держзраду. Чи він винний? Так. Він з Медведчуком створив схему реалізації вугілля з окупованих територій. Це була мабуть найбільш корумпована схема в історії України. Були також інші злочинні кейси, але «торгівля на крові» — це масштаби, які справді вражають.

Чи щось з цього буде?

Не буде!

Він все перекрутить, зробивши з себе жертву і великого політв’язня. Всю цю історію підхоплять його телеканали і фанати, які здіймуть такий срач, що аж страшно подумати. Сивочолий недогетьман знає як для людей з лайна зробити школадку. Тут, як не крутити, у нього досвід є.

А далі що?

Далі ще напишу правду, щоб у декого з вух пішов дим✌️. Отож. Петро Олексійович — це символ корупції в Україні, олігарх і пристосуванець. І доки такі люди будуть в українському політикумі, ніколи в нас не буде порядку і розвитку!

Володимир Парасюк

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Пapaсюк не витримав: Сьогодні Пopoшенкові пiдписали підoзру про дepжзраду. І ось що я вам скажу…