Тepміново! Укpаїнців попередили про заражену кyрятину! Стaло відомо хто виробник!

В Україну з Польщі завезли курятину із сальмонелою (present/25g). М’ясо поставили до «М’ясного торгового дому» (Київ) та «Ред Міт» (Запоріжжя). Усю продукцію продавці повинні вилучити з обігу.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області на офіційній сторінці у Facebook. Виробник такої курятини – WCF Corp. Sp. z oo, Warszawa.

Зазначимо, це вже не перший випадок, коли в Україну завозять курятину із сальмонелою із Польщі. За правилами, коли в будь-якій із країн, куди постачалася продукція, знаходять сальмонелу, про це повідомляють усім, хто купував такі продукти.

«М’ясний торговий дім» та «Ред Міт» зобов’язані вилучити м’яса з обігу і не мають права його продавати. А якщо покупці виявлять його на прилавках, можуть звернутися зі скаргою до Держпродспоживслужби. Наприклад, контакти у Києві: (044) 486-95-85, також можна написати на електронну пошту info@kyiv-dpss.gov.ua.

Ще у вересні в Україну з Польщі ввезли понад 4 тонни індички, в якій знайшли сальмонелу (рід бактерій). Спочатку м’ясо потрапило на склади 2 компаній – ТОВ «Селміт» із Запоріжжя та «ФРОСТ 4» з Дніпра.

Але продукт може продаватися у будь-якій торговій точці України. Заражене м’ясо вилучають із продажу.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тepміново! Укpаїнців попередили про заражену кyрятину! Стaло відомо хто виробник!