Он як все було насправді! З’явилося відео перших хвилин після cтрaшнoї траrедії в Чернігові

Всю Україну сьогодні потрясла стрaшнa траrедія з маршруткою поблизу Чернігова. Вже з’явилося відео перших хвилин після траrедії (щоб переглянути відео доскрольте до кінця)

Ми зібрали усе, що відомо про сmертелbну аварію.

Що насправді трапилося 

Поблизу села Брусилів Чернігівського району у страшну ДТП потрапили маршрутка та вантажівка. За останніми даними, 13 людей загинули, ще восьмеро постраждали.  Водій маршрутки загинув, а вантажівки – вижив. 

Як повідомлялося стан 5 постраждалих важкий та критичний – наразі вони в операційних та інтенсивній терапії, серед них і водій фури. Ще один постраждалий – це 16-річний хлопчик, він у дитячій лікарні.

“П’ятеро із загиблих, зокрема і водій автобуса – місцеві жителі Борзнянської ОТГ. Про водія знаємо, що це чоловік до 40 років, на маршруті працював довгий час, був відповідальною людиною. За нашою інформацією, порушення правил дорожнього руху було з боку водія вантажівки”, – зазначили у Борзнянській ОТГ.

Можливі причини

Рятувальники розглядають дві можливі причини аварії: або слизька дорога, або порушення правил дорожнього руху з боку водіїв. Це пояснили тим, що ділянка дороги, де сталася ДТП, не аварійно небезпечна.

Поліція своїх версій поки не назвала.

Керівник обласної прокуратури області Сергій Василина назвав попередню причину ДТП. З його слів, один із ймовірних факторів, що могли спричинити аварію – погодні умови.

“Але вже є питання до стану дорожнього покриття і служб, які повинні обслуговувати дорогу. А також до технічного стану автобуса”, – повідомив Сергій Василина.

На місці аварії працювали рятувальники та поліція

На місці працювали рятувальники, які деблокували постраждалих із деформованої маршрутки.

“На місці аварії працюють слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія. Встановлюються причини та обставини ДТП”, – йдеться у повідомленні поліції.

За фактом ДТП порушено справу

За даними облуправління поліції, за фактом ДТП під Черніговом слідчий відкрив провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей)

Редакція висловлює найщиріші співчуття родичам загиблих у цій страшній аварії

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Он як все було насправді! З’явилося відео перших хвилин після cтрaшнoї траrедії в Чернігові