Зеленсикй 25хв назад дійсно шoкyвaв заявою: Ви всі в інтернеті пишете звідки візьмуться гроші на все це обіцяне? – Олігархи платитимуть!

Всі вже мабуть чули що Президент Володимир Зеленський виступив у Верховній Раді і з трибуни він заявив дійсно шокуючі речі на що українці неоднозначно відреагували мовляв звідки на всі ці обіцянки візьмуться кошти .Так от що на це відповів сам Зеленський

1. Зеленський наголосив на важливості того, що в Раді прийнято податковий законопроект 5600, який збільшує ренту за надрокористування.

Після закону 5600 Зеленський внесе законопроект про економічний паспорт українця, буде спрямовувати гроші від надрокористування на українських дітей.

“Відповідно до нього, ці кошти, плата за використання наших українських надр, накопичуватиметься на персональних рахунках дітей громадян України”, – зазначив Зеленський.

Він додав, що по досягненню повноліття діти зможуть використати ці гроші для отримання освіти в Україні чи купівлі власного житла в Україні.

“Завдяки цим двом законам нарешті наші чи когось олігархи стануть справжніми інвесторами в майбутнє наших дітей. Я їх вітаю!”, – зазначив Зеленський.

Таємниці депутата пишуть про те, що олігархи платитимуть. Усі олігархи платитимуть за використання надр, а гроші збережуть на персональних рахунках дітей. Після досягнення повноліття вони матимуть змогу використати їх на освіту в Україні.

2. Президент розповів, що енергетична криза, обмеження в електропостачанні, значний ріст тарифів – це вперше не про Україну.

Попри реалії всього світу нам вдалося зберегти стабільність в енергетиці, стримати зростання цін на житлокомунальні послуги, а ціни на електроенергію для населення навіть знизити,– розповів Володимир Зеленський.

У 2022 році в Україні розпочнуть програму “Велика термомодернізація” – планують утеплити тисячі багатоповерхових будинків, шкіл, садочків, лікарень.

Це дозволить застрахуватися від росту цін на енергоресурси та “перше отримати справжню енергетичну незалежність”.

Глава держави повідомив, що незабаром запустять програму “Українська мрія”, за якою кожен громадянин нашої держави, що чесно сплачує податки зможе отримати кредит за ставкою 5% у гривні для придбання власної нерухомості чи електромобіля та здобуття освіти або власної професії.

За матеріалами

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Зеленсикй 25хв назад дійсно шoкyвaв заявою: Ви всі в інтернеті пишете звідки візьмуться гроші на все це обіцяне? – Олігархи платитимуть!