У Лебедині менеджерка «Ощадбанку» скрутила дулю бабусі з обпеченими пальцями. Подробиці

У відділені «Ощадбанку» в Лебедині сталася кричуща ситуація: менеджер установи замість того, щоб надати послугу жінці похилого віку, нахабно відмовила і скрутила їй дулю!  Про обставини скандальної історії редакції «Сумських дебатів» розповів онук пенсіонерки, над якою познущалася співробітниця банку.

За словами Вадима, його дідусь  Стеблянко Володимир Іванович, паралізований інвалід першої групи, оформив довіреність на свою дружину Галину Андріївну Стеблянко, щоб оформити соціальну допомогу в Ощадбанку. Оскільки в той момент у неї були обпечені пальці і вона не мала можливості заповнювати документи, онук сів поруч, щоб допомогти бабусі заповнити текст.

Однак  робітники банку почали кричати, аби у зв’язку із карантином онук покинув приміщення, де вони знаходяться, хоча  біля кожного робітника стоїть порожній стілець для клієнта і є можливість приймати одразу чотирьох клієнтів. Так як у приміщенні банку було тільки двоє клієнтів (онук і його бабуся), то Вадим відмовися це робити, адже бабуся сама не в змозі заповнювати документи. Почувши таку відповідь,  працівники банку заявили, що не будуть їх  обслуговувати. Більше того, одна із співробітниць, а саме Лариса Дудка, почала показувати «дулю» бабусі з онуком!

Вадим був змушений привозити свого дідуся-інваліда і заносити на руках в банк для того, щоб вони його обслужили, тим самим завдавши багато клопоту і призвівши до погіршення самопочуття старенького, так что терміново довелося бігти купувати дорогі ліки.

Найцікавіше ж, говорить наш співрозмовник, коли робітники банку виганяли його, говорячи, що зараз карантин і ви не маєте право тут знаходитись, самі взагалі не мали маски навіть на обличчі (на фото це прекрасно видно)!

Сподіваємося, у «Ощадбанку» зроблять висновки щодо неприпустимої поведінки своєї працівниці, яка перейшла усі межі дозволеного, а також перевірять, як їхні менеджери дотримуються карантину, обслуговуючи клієнтів без масок.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У Лебедині менеджерка «Ощадбанку» скрутила дулю бабусі з обпеченими пальцями. Подробиці