Дані приховують! «Нам брешут, у нас 10 тисяч хворих на день»: влада затіяла гру, Пальчевський не стримався

Андрій Пальчевський розповів, як влада обманює українців, приховуючи правду про кількість заражених китайським вірусом.Як повідомляє Politeka, такою інформацією український телеведучий поділився у новому ролику на своїй сторінці в Facebook (щоб подивитися відео — проскрольте вниз).

Андрій Пальчевський обурився, що за офіційною статистикою в Україні так мало заражених китайським коронавірусом, тоді як у сусідніх країнах щодня фіксують тисячі випадків.»У сусідів 1700 за день!!! А у нас 11 хворих??? Пора кликати ВООЗ! SOS», — зазначив телеведучий.П

За словами Андрія Пальчевського, уряд просто приховує справжній стан речей в Україні. Для прикладу він навів Росію, Білорусь, Італії і США, де хвороба вже лютує щосили, і нагадав, що в українців просто немає коштів для діагностики китайської вірусу.

«Вони брешут нам про кількість хворих. Сьогодні вночі в Росії, зараз пройшла інформація, тисяча людей. У Білорусії — 700 чоловік, а в Україні — 34, або 105, або ще щось. Так у нас 10 тисяч хворих у день, я вас запевняю. Точно так, як це відбувається в Італії, в інших країнах де вже сотні тисяч хворих і, як ви розумієте, в Америці хворіють, більше того, і вмирають, тисячі в день. А у нас — то три, два, і тестів немає», — заявив Андрій Пальчевський.

Він висловив надію, що рано чи пізно український народ розбереться з «виродками у владі». Ось тільки, на думку телеведучого, «ми вже поховаємо коханих».

Пора звать ВОЗ! SOS

У соседей 1700 за день!!! А у нас 11 заболевших??? Пора звать ВОЗ! SOS

Gepostet von Андрей Пальчевский am Montag, 6. April 2020

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Дані приховують! «Нам брешут, у нас 10 тисяч хворих на день»: влада затіяла гру, Пальчевський не стримався