Докеpyвалися! Електрики не буде по 10 годин: укpaїнців попередили про віялові відключення

У низці регіонів найближчими місяцями можливі віялові відключення електрики на тривалий час в межах доби. Про це заявила експерт з ЖКГ Христина Ненно, передає UBR.

За її словами, відповідні попередження вже звучать від місцевої влади.

«По електроенергії вже є по Київській та Херсонській областях заявки старост з оголошеннями про віялові відключення від електроспоживання», — розповіла вона. За словами експерта, мова йде саме про тривалі відключення, а не на годину-дві, як це було раніше.

«А є такі заявки, що через день — по 10 годин, для населення… вже попереджають про те, що потрібно готуватися до серйозних віялових відключень», — додає експерт.

Співзасновник Фонду енергетичних стратегій Юрій Корольчук уточнив, що такі відключення насамперед загрожують сільським і малонаселеним районам, «де найменше політики».

Ненно також попередила про інші проблеми в опалювальному сезоні.

«Очікується, що батареї будуть менш гарячими … по великих містах — у нас не будуть смажити батареї. Не буде в квартирах «Майямі +25 градусів» — цього не варто очікувати», — прогнозує вона.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Докеpyвалися! Електрики не буде по 10 годин: укpaїнців попередили про віялові відключення