Нікому невідомій 22-річній члeнкuні наглядової ради державна залізниця призначила зарплату в 160 тисяч гривень! (ВІДЕО)

Знайомтеся, це Валерія Шкаброва (в дівоцтві Мельничук), їй 22 роки. Лише два роки тому вона закінчила Національний авіаційний університет. Тому її кар’єрний зліт вражає.

На початку березня міністр інфраструктури Владислав Криклій призначив членкинею наглядової ради державного залізничного підприємства 22-річну Валерію Шкаброву, кар’єрний зліт якої вражає. До слова, зарплатня члена наглядової ради на цьому підприємстві сягає 160 тисяч гривень на місяць.

Про це повідомляє «Стопкор».

Валерія Віталіївна у розпорядженні визначена одним із трьох представників держави для забезпечення укладання цивільно-правових договорів.

Яким чином у відомстві відбирали кандидатів та чи має пані Шкаброва відповідні досвід та освіту – журналістам у міністерстві не повідомили.

«Біда нашої держави зараз – це призначення людей, які переслідують зовсім інші цілі», – вважає віце-президент Морської палати України В’ячеслав Кисловський.

Що маємо в результаті? Стратегічні державні підприємства міністерства інфраструктури залишаються обезголовленими. І комусь це дуже вигідно. Конкурси на ці високі та впливові посади — під завісою таємниці, а кадрові призначення викликають дедалі більше запитань.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Нікому невідомій 22-річній члeнкuні наглядової ради державна залізниця призначила зарплату в 160 тисяч гривень! (ВІДЕО)