Ходила моя мама за другою дoзoю вakцuнu… Перед нею в черзі пaнoк — років 65-68. Медсестра переносить йoго дані в комп і здивовано зависає…

Ходила моя мама за другою дозою ваkцини в поліклініку. Розповідає.

Там, звісно, черга, але не катастрофічна, бо більш-менш узгоджено по годинах.

Перед нею в черзі панок — років -65-68 (зі слів мами).

Медсестра переносить його дані з паспорта в комп і здивовано зависає:

– Прошу пана, але ви щось наплутали, бо вже вакциновані. Ще в липні. Вам не треба. Не хвилюйтеся, ви захищені від корони. Ось у мене в базі записано.

Панок: — Я може ліпше знаю аніж ваша база. Нема в мене прививки. То у вас помилка.

— Та яка помилка? Тут всі ваші дані, навіть є чим вакциновані і де вказано. Не морочте голову, пане! Наступний. У мене черга.

— Я звідси не вийду поки ви мене не вколите. Я не вакцинований. То у вас там бардак в записах, — нервує пан.

— Та який бардак? У нас порядок. Шановний, я не можу, якби й хотіла. І не раджу Вам ще раз вакцинуватися деінде. Ви вже вакциновані. Вам може стати зле від цього.

— Ти тупа? — вже не стримується пан. Переходить на крик. Матюкається. — Не вакцинований я. Я собі той сраний сертифікат купив, коли летів з жінкою до дітей в Америку. Вже мене вакцинуй, коза драна. Вже! У мене кум від ковіду помер. Позавчора поховали. То через нього я той сертифікат купляв. Я жити хочу. Вакцинуй мене. Бо я тут все зараз рознесу. Медсестра викликала охорону, а ті поліцію, нервового пана забрали від гріха, тобто з черги, якнайдалі.

Перелякана мама вдома:

-Боже-боже, навіть за гроші розум не купиш.

Міцного здоров’я всім та кожному

❤️Бережіть себе та рідних!

Дара Корній

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ходила моя мама за другою дoзoю вakцuнu… Перед нею в черзі пaнoк — років 65-68. Медсестра переносить йoго дані в комп і здивовано зависає…