Карантин вам не подобається? А чи розумієте ви, що найближчим часом в Україні прогнозують більш як мільйон інфікованих!?

Україна чекає два сценарії розвитку пандемії коронавіруса . Перший з мінімум жертв, і другий – з мільйонами.

Про це в коментарі  InfoResist  розповів відомий інфекціоніст, директор Revival Institute Вадим Арістов.

«По-перше, строгий карантин може бути утримано завдяки зусиллям президента Зеленського, його переконливості проти опозиції, яка починає створювати протилежну хвилю. Тоді ми будемо мати результативні розриви ланцюжків поширення інфекції між людьми. І тоді у нас досить низький пік буде дуже нескоро, десь 8 жовтня. І кількість жертв вдасться знизити – до 45 тисяч осіб. Перехворіє 4 мільйони, тобто близько 10% всього населення », – заявив він.

Аристов додав, що все частіше стали лунати голоси прихильників пом’якшення карантину. Їх дії можуть привести до мільйонних жертв. 

«По-друге, опозиція все-таки може продавити Зеленського. Дуже активно роздуваються в пресі ненаукові сумніви в доцільності карантинних заходів. Про те, що потрібно все послабити, що жорсткість заходів уряду нерозумна. Зараз в окремих дискусіях навіть лунають голоси, що життя менш важливі, ніж прибуток бізнесів – це дуже неетично », – додав він.ОЦІНІТЬ

Якщо ж це станеться, то в Україні може померти більше мільйона чоловік.

«Якщо це призведе до ослаблення карантину до заборон тільки для літніх людей і шкіл / університетів – то це шлях до сценарію, в якому помре до 1,5 мільйона чоловік. Пік захворюваності буде 25 червня. В цей пік у нас буде 1,1 мільйон осіб госпіталізовано, і нам буде потрібно 55 тисяч апаратів ШВЛ. При тому, що ми зараз маємо всього 4 тисячі апаратів. Тобто, з 1,5 мільйона людей приблизно 1 мільйон людина помре через відсутність ШВЛ », – підсумував він.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соц. мережах. Це може врятувати сотні тисяч життів!

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Карантин вам не подобається? А чи розумієте ви, що найближчим часом в Україні прогнозують більш як мільйон інфікованих!?