“Намагався розставити мені ноги і ліз цілувати”: у поїзді “Укрзалізниці” ледь не зґвалтували жінку

Українка Надія Кушнір розповіла, що її намагалися зґвалтувати в поїзді. Їй вдалося уникнути насильства, а чоловік заперечував приставання.

Про це дівчина написала в Facebook, передає Obozrevatel. Інцидент трапився в ніч на 29 вересня. Вона разом із незнайомим чоловіком їхала у СВ-вагоні.

“Спочатку чувак втирав якусь маячню, показував дружину і дитину, тоді взагалі роздягнувся і моєю рукою намагався мені показати відсутність у себе пупка”, – писала Кушнір.

Вона зазначила, що сама не знає, чого відразу не покинула купе. З її слів, чоловік називав її “нікчемою”.

“Я розвернулася до стінки, він зачинив двері, стягнувши з мене ковдру, сам встав на коліна і намагався розставити мені ноги і ліз цілуватися і цілувати”, – згадувала дівчина.

Кушнір додала, що після такого почала кричати і, схопивши речі, побігла до провідниці. Після цього її переселили в купе до іншого чоловіка, який їхав сам.

Коли прибув начальник поїзда, “ґвалтівник” сказав, що він нібито хропів у купе, тому дівчина і втекла від нього.

“Хоча інші сусідні СВ-купе чули мій крик, але всі висловили тільки своє обурення шумом”, – додала вона.

Кушнір прокоментувала “втішні” слова, які почула після інциденту, мовляв у її випадку залишилося тільки додати, що вона “була відверто вдягнена” в широкі штани і чоловіче худі і цим “спровокувала” нападника.

“Чесно кажучи, мене досі трясе і нудить, і я всю ніч не могла навіть вийти в туалет, тому що боялася вийти з купе. Благо мене забрали з поїзда і довезли додому, і я жива здорова”, – підсумувала вона.

В “Укрзалізниці” на нічну пригоду пасажирки відреагували.

“У мене прохання дати деталі поїздки (рейс, дата, вагон, місце), щоб ми зі свого боку теж провели розбір і проаналізували дії поїзної бригади. Провідник, на жаль, не може достеменно знати того, що відбувається за зачиненими дверима купе, але в разі скарги на домагання має викликати поліцію на найближчу станцію – такі випадки трапляються, на жаль. Якщо квиток Вашого сусіда був електронний, ми його можемо відслідкувати та додати до заяви в поліції. Зайвий раз попрошу викликати у таких випадках поліцію невідкладно (через начальника потяга в ідеалі, прибудуть до найближчої станції, вже налагоджено взаємодію), так набагато більше шансів швидко й ефективно все владнати”, – прокоментував під дописом керівник пресслужби “Укрзалізниці” Олександр Шевченко.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Намагався розставити мені ноги і ліз цілувати”: у поїзді “Укрзалізниці” ледь не зґвалтували жінку