Гоcподи милосердний, rвалтiвника знайшли: батьки і рідні в шoцi, адже мeчителем 6 річної Миросі виявився 13-річний підліток

Поліція встановила вбивцю, який винен у смерті 6-річної дівчинки в смт Старий Салтів Харківської області. Ним виявився 13-річний підліток, який знущався над тваринами.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

Як виявилося, мучитель маленької дівчинки жив по сусідству. Його звинувачують у вбивстві та згвалтуванні дівчинки.

“Це 13-річний хлопець, який живе з мамою по сусідству… Для встановлення всіх обставин події поліцейські запросили матір неповнолітнього. Зараз готується клопотання до суду про дозвіл на допит хлопця і приміщенні його в приймач-розподільник для дітей Головного управління Національної поліції в Харківській області.

6-річна дівчинка знайдена мертвою

Коли зникла дитина

Мама повідомила про зникнення дівчинки 28 липня. За її словами, донька вийшла о 6 годині вечора погуляти у двір, останній раз її бачили з сусідським хлопчиком. Більше вона додому не повернулася. На пошуки дитини кинулася бригада поліції з кінологами. Тіло неповнолітньої з ознаками насильницької смерті виявили в одному з покинутих будинків смт Старий Салтів. На тілі малятка були садна, також діагностована травма голови.

Тривають слідчі дії. Для встановлення всіх обставин події поліцейські запросили матір підлітка. У зв’язку з неповнолітнім віком зловмисника поліція готує клопотання до суду про дозвіл на допит хлопця та поміщення його в приймач-розподільник для дітей ГУНП в Харківській області.

За неофіційною інфорамцією коли хлопця взяли пристуні запитали його навіщо він це зробив, на що малолітній відповів, що він давно хотів це зробити

Яке на вашу думку має понести покарання хлопець, адже йому всього 13 років?

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Гоcподи милосердний, rвалтiвника знайшли: батьки і рідні в шoцi, адже мeчителем 6 річної Миросі виявився 13-річний підліток