“Я краще виконаю все, що обіцяв..” – Зеленський “відчитав” журналіста за питання про другий термін – інцидент потрапив на відео

Президент України Володимир Зеленський різко відповів журналісту, який намагався дізнатися, чи піде він на другий термін.

Між українським президентом Володимиром Зеленським та журналістом стався напружений діалог в кулуарах форуму YES в Києві.

Відео інциденту потрапило в Мережу.

Журналіст спіймав Зеленського в кулуарах форуму. Він відзначив високі рейтинги президента, запитавши, чи зможе той в 2024 році відмовитися від цієї влади, як обіцяв раніше.

Зеленський негативно поставився до уточнюючих питань представника ЗМІ. Він заявив, що той поводиться не професійно.

“Не ставте питання, відповіді на які Ви не хочете дослухати до кінця. Це говорить про те, що в питанні немає пріоритетності з Вашого боку”, – сказав президент.

“Мені здавалося, що я був досить коректний з Вами”, – відповів на це журналіст.

Зеленський закликав його дослухати до кінця відповідь на поставлене ним же запитання.

У підсумку він дав неоднозначну відповідь про те, чи має намір йти на другий термін. Президент сказав, що це буде вирішувати народ України.

“Я нікуди не балотуюся! Я краще виконаю все, що обіцяв в своєму один строк і поїду відпочивати”, – заявив Зеленський.

Спасибо за просмотр!

На форумі Зеленський також запевнив, що не шкодує про своє президентство, хоча іноді у нього бувають сумніви з цього приводу.

“Іноді бувають моменти, коли я думаю: навіщо? Навіщо все це, якщо ти в принципі іноді втрачаєш людяність, іноді втрачаєш відчуття деякої реальності … Це був виклик, ти на це пішов, і, найголовніше, люди повірили, значить не можна по- іншому “, – констатував Зеленський.

За матеріалами dialog.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Я краще виконаю все, що обіцяв..” – Зеленський “відчитав” журналіста за питання про другий термін – інцидент потрапив на відео