“Зла не вистачає!”: Український турист з В’єтнаму обматюкав Україну після евакуації. Українці розлючені

Українець Ярослав Іжик, який 29 березня прилетів евакуаційним рейсом із В’єтнаму і разом з іншими намагався прорватися всупереч карантинним заходам, записав образливе відео про Україну, за що довелося вибачатися в мережі.

Ролик, який був поспішно видалений із Instagram, опублікував у своєму Facebook миколаївський журналіст Олег Деренюга.

“Ну все, я вдом … С*ка, дивіться, проривають *бучу оборону. *буча Україна!” – віщав Іжик у соцмережі.

“Він разом з іншими пасажирами героїчно “проривав оборону”, а потім успішно повідомив своїм підписникам, що повернувся в “*бучу Україну” і незадоволений, що їх борт зустрічали з урахуванням заходів карантину”, – обурився Деренюга.

За даними журналіста, рейс з В’єтнаму був повністю безкоштовним для громадян України, евакуація проходила на новому Airbus 350. Його організував в’єтнамський бізнесмен, щоб евакуювати в’єтнамців з України, а посольство України домовилося, щоб заодно захопити і українських громадян по дорозі додому. Умовою польоту була згода на двотижневу обсервацію в одному з готелів Київської області і внесок по 200 євро з людини на її забезпечення. Спочатку евакуйовані нібито погодилися, але після прильоту передумали.

Вже 30 березня в соцмережі Іжик опублікував кілька відео.

“Побачив величезну кількість переглядів і негативних коментарів. Я вже вдома. Я розумію, що всі нас бачать п*кидьками”, – розповів він і подякував організаторам рейсу і українському посольству.

“А ось Україна так собі проявила себе. Дозвіл на виліт прийшло з із застереженням, що, можливо, нас посадять на обсервацію”, – обурився чоловік.

З’явився і ролик з вибаченнями. “Щодо фрази про Україну – це було сказано на емоціях після тривалого перельоту. Я насправді вважаю Україну своєю Батьківщиною і люблю її. Тому і повернувся. Перечекати напасті набагато приємніше вдома. І я хочу попросити вибачення у всіх, кого міг образити або зачепити . Це не належна фраза. Особливо тут вона трактується вирваною з контексту і виглядає супер жахливо”, – вибачився Іжик.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Зла не вистачає!”: Український турист з В’єтнаму обматюкав Україну після евакуації. Українці розлючені