Бідність українців нічому не вчить: оприлюднено останні презид. рейтинги – такого не очікував ніхто

На початку серпня 2021 року Володимира Зеленського в першому турі президентських виборів підтримали б 28,8% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме. У порівнянні з кінцем серединою червня (32,4%) рейтинг президента знизився.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані опитування Центру Разумкова.

Мають намір проголосувати за Петра Порошенка 17,0% опитаних (у червні – 17,2%), за Юрія Бойка – 16,2% (у червні – 13,0%), за Юлію Тимошенко – 11,4% (у червні – 9,8%).

Крім того, планують голосувати за Ігоря Смешка – 5,9%, за Олега Ляшка – 2,8%, Володимира Гройсмана – 2,7%, за Руслана Кошулинського – 2,6%, за Дмитра Разумкова – 2,3%, Анатолія Гриценка – 1,7%, Віталія Кличка – 0,9%, за Олександра Вілкула – 0,9%.

Зеленський у разі електорального суперництва у другому турі з Порошенком отримав би 60,7% голосів тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме, Порошенко – 39,3%.

У разі виходу в другий тур Зеленського і Бойка за Зеленського проголосували б 68,0%, за Бойка – 32,0%.

Дослідження проведено Центром Разумкова з 29 липня по 4 серпня 2021 року по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Методом інтерв’ю “віч-на-віч”за місцем проживання було опитано 2019 респондентів. Теоретична похибка вибірки (без урахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Нагадаємо, за даними опитування Соціологічної групи “Рейтинг”, якби вибори президента України пройшли наприкінці липня 2021 року, то в першому турі найбільше набрав Володимир Зеленський 27,7% – серед тих, хто голосуватиме і визначився з вибором. У порівнянні з початком місяця (29,1%) рейтинг чинного президента дещо знизився.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Бідність українців нічому не вчить: оприлюднено останні презид. рейтинги – такого не очікував ніхто