Нова напасть! Невже разом коронавірусом Україна має пережити ще одну епідемію? (ФОТО)

Схоже на те, що на «Курганському бройлері» спалах епідемії і через те приміщення птахофабрики завалені трупами птиці.

Нам поступає інформація, що власники і керівництво птахофабрики приховують епідемію, швидше за все птиця заражена хворобою Ньюкасла або хворобою Гамборо. Адже заявити про епідемію, це значить закрити фабрику мінімум на рік на дезінфекцію.

Директор Свиридкін і його зам Шиманович не вивозять падіж на звалище, бояться розголосу, тим більше НВР «Правий Сектор» разом з Екологічною групою «Печеніги» минулого тижня перевірили звалище на предмет порушень. Фабрика, до речі, використовує звалище не маючи на нього ніяких документів.

Очевидно, новий директор Свиридкін ще не зрозумів, у яку халепу він втрапив, бо приховування курячої чуми і звалище гниючих трупів зараженої птиці при теплій погоді може стати не меншою катастрофою для птиці ніж коронавірус для людей. Дикі птахи, звірі та домашня птиця можуть рознести заразу по всій Україні.

Взагалі «Курганський бройлер» став небезпечним підприємством, яке з дня на день чекає на закриття за порушення правил пожежної безпеки. На підприємстві було проведено експертно-технічну перевірку парових котлів, яка виявила, що котли в аварійному стані і можуть вибухнути будь-якої миті і травмувати людей. На птахофабриці масові порушення техніки безпеки (працівники елементарно не мають спецодягу), а техніка в аварійному стані і не проходить технічного огляду.

Але робітники мовчать, бо керівництво птахофабрики поставило їх в рабські умови, регулярно затримують виплату заробітної плати, а якщо хтось не витримав і вирішив звільнитися, то тому не виплачують премії. Більшість працівників є місцевими і не мають інших варіантів роботи, тому вони налякані і бояться говорити про ситуацію на фабриці відкрито. https://www.google.com/url…

Але ситуація із епідемією курячої чуми вже за межами закону і за межами здорового глузду. Невже разом коронавірусом Україна має пережити курячу епідемію? Через жадібного і знахабнілого власника «Курганського бройлера» колишнього рига Євгена Сігала, якого вже заарештовували за створення незаконного звалища дохлих курей і забруднення екології на Київщині поблизу Вишгорода.

У червні 2018 року прокуратура звинуватила власників «Гаврилівських курчат» подружжя Сігалів у заподіянні шкоди державі у 250 млн. гривень. Схоже, що це таке життєві принципи цієї сімейки – спотворювати, руйнувати і забруднювати все навколо себе. https://biz.liga.net/…/delo-gavrilovskih-kurchat-gpu-snyala…

Вчергове звертаємося до очільників області і відповідних служб: надзвичайна ситуація на птахофабриці «Курганський бройлер», що поблизу села П’ятигірське Балаклійського району – це ваша відповідальність!

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Нова напасть! Невже разом коронавірусом Україна має пережити ще одну епідемію? (ФОТО)