Подивіться на ці дикі кадри!!! Евакуйовані з В’єтнаму українці відмовляються від ізоляції і намагаються вирватись з аеропорту силою

Сьогодні, 29 березня, українцям показали дике відео. У київський аеропорт Бориспіль прилетів рейс з українцями, евакуйованими з В’єтнаму через пандемію коронавірусу і карантин майже по всьому світу. Вони відмовляються від обсервації і намагаються прорватися з аеропорту силою. На місце прибула Нацгвардія.

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола на своїй сторінці у facebook, додавши відео від свого підписника – водія, який зустрічав пасажирів.

Gepostet von Vitaliy Glagola am Sonntag, 29. März 2020

“Ситуація наступна. Київ, аеропорт Бориспіль, рейс із В‘єтнаму щойно прилетів. Українці, які прилетіли в країну відмовлУкраїнці намагаються прорватися з Борисполя силоюУкраїнці намагаються прорватися з Борисполя силоюяються від обсервації і вириваються із аеропоту. Щойно. Приїхала поліція і нацгвардія, але не сильно допомагає. Відео від мого підписника-водія, який зустрічав прибулих в аеропорту”, – йдеться у повідомленні журналіста.

Пасажири, за усіма правилами повинні піти на обсервацію, але вони всі, як один, відмовляються. Незважаючи на заблоковані двері, люди силою тиснуться і вириваються на вулицю.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Подивіться на ці дикі кадри!!! Евакуйовані з В’єтнаму українці відмовляються від ізоляції і намагаються вирватись з аеропорту силою