Витрачають тут десятки тисяч доларів: В Україні масово ринули туристи з Саудівської Аравії, через те, що тут вони можуть придбати.. (фото)

В Україні спостерігається «нашестя» туристів з Саудівської Аравії. Причиною такого туристичного буму став саудівський лоукостер Flynas, який з 11 червня почав виконувати рейси до нашої країни.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на НВ .

Столичні бутіки та магазини вперше за два роки не встигають обслуговувати іноземців. Деякі з 5 * готелів виявилися заброньованими майже на все літо починаючи з липня, а окремі туроператори терміново набирають персонал. Причиною такого туристичного буму став саудівський лоукостер Flynas, який з 11 червня почав виконувати рейси до України. Спочатку до Києва, а далі в його планах з’явилися Львів та Одеса.

Авіарейси з Саудівської Аравії сьогодні єдині, де переважна більшість їхніх пасажирів їдуть відпочивати саме до України, а не навпаки. Можна було б і навпаки, але Саудівська Аравія вимагає 10-денний карантин для будь кого з іноземців, які прилітають туди з метою відпочинку.

У чому причина такого інтересу до України

Саудитів до Європи в зв’язку з пандемією поки не пускають. Тому до звичних модних магазинів Лондону та Парижу їм поки не можна. А найближчої європейської альтернативою, де можна пересидіти спеку і зробити шопінг, виявилася якраз Україна. Так, ще минулого року для громадян Саудівської Аравії, а також ще кількох країн Перської Затоки, які їдуть з метою туризму, Україна запровадила електронну візу. І це позитивно вплинуло на рішення про вибір місця відпочинку.

Туристи з Саудівської Аравії, ОАЕ і Катару – одні з найбажаніших в усіх країнах Європи. Всі вони багато витрачають за час відпочинку, проживають в готелях рівня 4 і 5 зірок і, як правило, приїжджають цілими сім’ями. За цих туристів йде неабияка боротьба – країни Євросоюзу вкладають чималі кошти в рекламні кампанії, стають спонсорами і партнерами значних подій в цих країнах, запрошують місцевих журналістів і блогерів. Україна ж практично не витратила жодної копійки на власну рекламу у Саудівській Аравії проте отримала тисячі найбагатших туристів світу.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Витрачають тут десятки тисяч доларів: В Україні масово ринули туристи з Саудівської Аравії, через те, що тут вони можуть придбати.. (фото)