Чоловік у київському метро ляснув дівчину по сідницях за що відразу жoрстoкo поплатився – дівчина виявилася не промах (Відео)

У метро в Києві мініатюрна дівчина накинулася з кулаками і нецензурною лайкою на щільного чоловіка, який, за її словами, схопив її за сідницю. Інцидент стався на переході між станціями “Площа Льва Толстого” і “Палац спорту”. За словами очевидців, чоловік, проходячи повз дівчину, ляснув її по сідниці зі словами “Яка ср @ ка”.

Розгублена в перші секунди дівчина швидко зібралася з духом і кинулася навздогін, бажаючи відповісти на “комплімент”. Інцидент потрапив на відео, на якому можна розглянути, що дівчина, не соромлячись у виразах, намагалася навішати кривдникові ляпасів і пару раз навіть вдарила його ногою.

“Хто ти такий, щоб мене по ж @ пе бити?” – з надривом кричала дівчина.

“Шалава, закрий пащу”, – не залишалася в боргу чоловік.

Тим часом до розбірок приєдналася інша дівчина, яка також почала важити ляпаси кривдникові першої. Якийсь хлопець спробував розняти цю сутичку, але виявився безсилим.

В результаті кривдникові дівчата довелося оборонятися від неї шваброю, яку від поцупив у прибиральниці. Тому незабаром до конфлікту долучилася і жінка в помаранчевому жилеті, намагаючись відвоювати своє знаряддя праці.

В результаті дівчата відібрали у зловмисника швабру і руками і ногами заштовхали кривдника на ескалатор, який відвіз його вниз.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Чоловік у київському метро ляснув дівчину по сідницях за що відразу жoрстoкo поплатився – дівчина виявилася не промах (Відео)