ОПЗЖ в істериці, адже їх главу в ці хвилини Медведчука терміново доставили до суду і “дали всього 10 хвилин на..”

Нардепа від проросійської політсили «Опозиційна платформа – За життя», кума Путіна Віктора Медведчука доставили ввечері 6 липня до суду на засідання. Його соратники обурені через це, зокрема Вадим Рабінович написав, що «на збори дали 10 хвилин», передає Главком.

Інший соратник Медведчука Ренат Кузьмін заявив, що прокуратура хоче продовжити терміни досудового розслідування у справі Медведчука.

«Прямо зараз у справі Медведчука прокуратура намагається продовжити терміни досудового розслідування. Явно протизаконно. Справедливого рішення не чекаємо. Коментарі пізніше», – заявив Кузьмін.

Як відомо, 26 березня 2021 року Офіс генпрокурора повідомив про підозру трьом керівникам ініціативних груп громадського руху «Український вибір» Медведчука – ідеться про Олександра Синявського, Івана Комелова й Олександра Слюсаренка. Їх підозрюють в організації та проведенні незаконного «референдуму» у Криму, також їм інкримінують державну зраду й посягання на територіальну цілісність і недоторканність України

А вже 12 травня Віктору Медведчуку повідомили про підозру у державній зраді та порушенні ведення війни. Його однопартієць Тарас Козак, якому генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала аналогічну підозру, наразі перебуває за межами України.

13 травня суд відправив Віктора Медведчука під домашній арешт. 14 травня на нього вдягли електронний браслет.

Зазначимо, що у червні 2021 року лише 291 народний депутат, або 68% від складу Верховної Ради, відвідали всі одинадцять пленарних засідань Ради. Шестеро депутатів не були зареєстровані на жодному з них.

Про це повідомляє Комітет виборців України, який проаналізував, як народні депутати відвідували пленарні засідання Верховної Ради у червні.

За даними КВУ, за місяць на жодному засіданні не були зареєстровані Віктор Медведчук, Тарас Козак та Вадим Столар від «Опозиційної платформи ㅡ За життя», Степан Івахів від «За майбутнє», Леся Василенко від «Голосу» та позафракційний народний депутат Олесь Довгий.

Як зазначають у КВУ, офіційні причини відсутності народних депутатів не повідомляються. Однак відсутність Козака може бути пов’язана з тим, що він перебуває у Білорусі, де, ймовірно, переховується від слідства.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

ОПЗЖ в істериці, адже їх главу в ці хвилини Медведчука терміново доставили до суду і “дали всього 10 хвилин на..”