Це початок великої війни?! Щoйнo Росія відкрила вoгoнь на yрaжeння в Чорному морі по по есмінцю який належить Великій Британії

Бoмбардувальнuк скuнув у мoре чотuрu бoмбu.

Російський винищувач відкрив попереджувальний вогонь по есмінцю Великої Британії, який увійшов до Чорного моря у районі мису Фіолент. 

Про це повідомила пресслужба Міноборони РФ, пише РБК.Росія.

У відомстві зауважують, що британський корабель “на три кілометри зайшов у територіальні води РФ”, але не реагував на попередження. Саме тому російський бомбардувальник Су-34 кинув по курсу руху есмінця чотири осколково-фугасні бомби, аби зупинити просування судна. Після цього Defender покинув територіальну зону Росії.

Дії військових в Міноборони пояснили тим, що прикордонники “зупинили порушення державного кордону РФ британським есмінцем”.

Військовий аналітик Роб Лі опублікував у Twitter хронологію. 

Як повідомлялося, до Чорного моря, в ніч проти 17 червня, увійшов розвідувально-водолазний корабель ВМС Франції ALIZE (A 645). Це судно використовується для забезпечення роботи дайверів Direction Générale de la Sécurité Extérieure (служба зовнішньої розвідки Франції).

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Це початок великої війни?! Щoйнo Росія відкрила вoгoнь на yрaжeння в Чорному морі по по есмінцю який належить Великій Британії