Скабєєва раділа розмитій дамбі в Україні – після її ефіру розмило Крим

Пропагандистка Ольга Скабєєва в ефірі свого ток-шоу про розмиту дощем дамбу в Херсонській області, де незабаром у Криму стався потоп.

На початку червня після прориву саморобної дамби в Херсонській області дніпровська вода пішла в сторону Криму. Ведуча ток-шоу “60 хвилин” Ольга Скабєєва тоді відверто раділа цій події.

Кадри публікує twitter Діалог.UA.

“Українська вода, як це буває, самовизначились. Коли розмила самопальну, стару дамбу в Херсонській області, яку побудували місцеві фермери, і ринулася на наш півострів. Тобто сама природа на стороні Росії”, – з посмішкою на обличчі заявляла пропагандистка.


Однак через 10 днів зливи затопили півострів. Вже незабаром в ефір передачі Скабєєвої вийшов новий сюжет про лихо в Криму: Керч і Ялта сильно постраждали від дощів. Вода затопила вулиці, одна людина загинула, кілька постраждали. Потоки зносили з вулиць машини, залили переходи, підвали і будинки. Кілька сотень людей евакуйовані зі своїх будинків.

За матеріалами dialog.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Скабєєва раділа розмитій дамбі в Україні – після її ефіру розмило Крим