Юсупова → Мосейчук: ««ПЕС» анітрохи не образливе обзивання, краще бути вірним псом, ніж бути продажним пацюком!»

Відома українська блогер, волонтер Наталя Юсупова пише у себе в Facebook, багато разів раніше писала і говорила про те, що журналісти каналу «1 + 1» з початку війни робили приголомшливі репортажі, допомагаючи збирати величезні суми на лікування бійців. Юсупова підкреслює, вона завжди могла набрати номер і почути: «так, все зробимо». Зараз канал нагадує російське ТБ.

Волонтер зазначає, те, що вчора сказала телеведуча Наталя Мосейчук в ток-шоу «Право на владу», крім відрази нічого не викликає і справа не в партії і не в політиці, а у відсутності почуття власної гідності. «Це днище, а потім ображається, що її порівнюють зі Скабєєвою. Та й «ПЕС» анітрохи не образливе обзивання, краще бути вірним псом, ніж бути продажним пацюком. Пес, асоціюється з вірністю, а пацюк з продажністю », – написала Наталя Юсупова.

Вона додає, можна любити або не любити Ірину Геращенко, але зграєю накинутися і кричати «Ви ж жінка, навіщо вам це!», Це нижче плінтуса. Працюючи на каналі Віктора Медведчука, вони ще сміють звинувачувати когось. Сексисти, хами і плебеї, інших слів у для них просто немає. Таку оцінку вона заслуговують.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Юсупова → Мосейчук: ««ПЕС» анітрохи не образливе обзивання, краще бути вірним псом, ніж бути продажним пацюком!»