«Запрошую тебе на позицію, де ми»»прохлаждаємся «», – військові ЗСУ з Донбасу відповіли Блогерші з Харківщини

Українські військові з лінії фронту на Донбасі “передали привіт” бюьті-блогеру з Чугуєва Яні Ковальовій, яка називала воїнів “тварюками”.

Чергова українська блогерша потрапила в скандал через образи військовослужбовців. На цей раз в епіцентрі конфлікту виявилася мешканка міста Чугуїв на Харківщині Яна Ковальова. Дівчина заявила, що ненавидить “цих тварюк … Він там пролежав у затінку, і який ти нах * р герой, проти кого вони воюють”.

Після резонансу в суспільстві дівчина принесла вибачення. З її слів, вона зверталася не до всіх військовослужбовців, а до конкретної жінки з ВСУ. Однак на тлі зростання кількості образливих висловлювань на адресу України та її захисників, військові ЗСУ вирішили не залишати цей випадок без відповіді.

У сюжеті програми “Вікна-новини” військовий з передової на Донбасі звернувся до б’юті-блогерша: “Я запрошую тебе, твого чоловіка, офіційно до себе на позицію, де ми” прохолоджуватися “в затінку під деревцем, ніжками махаємо”.

Ще один військовослужбовець зізнався, що на час війни залишив роботу і прийшов захищати свою країну. Вдома на нього чекають троє дітей.

Надіслати запрошення на фронт Яні Ковальовій особисто не вдалося. Після галасу в Мережі, зазначені в соцмережах номери телефонів відключені. За місцем реєстрації б’юті-майстри не знайшли, а місце роботи б’юті-майстра залишилося невідомим.

За матеріалами dialog.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Запрошую тебе на позицію, де ми»»прохлаждаємся «», – військові ЗСУ з Донбасу відповіли Блогерші з Харківщини