Після оприлюднення цієї інформації кожен почачить чим дихає “Сивочолий гетьман” – Парасюк

І як вам сивочолий недогетьман?Коли 5 років всім доказувалось, що Порошенку плювати на все, йому головне гроші, тоді нас як могли так обзивали і звинувачували у всіх гріхах України.Згадати хоча б нашу блокаду торгівлі з окупантами. Скільки тоді вилилось бруду на мене і моїх рідних. По нас стріляли і відкривались фейкові кримінальні справи. Зранку до ночі по «зливних бачках» прибічники Порошенка нагло брехали і відмазували свого патрона.

Вони вилизували як могли, щоб виторгувати якусь посаду чи майбутнє місце в списку.А чого тоді вартував прихід Голубана в Верховну Раду. Це було пробите дно. І заради чого все це? Заради безперебійного потоку брудного кешу в кишеню Петра Олексійовича.Пригадується навіть такий випадок як один депутат від БПП мені сказав, щоб я не ображався, що він зі мною не вітається, просто якщо це побачать, то в нього можуть бути проблеми. От такими ми були «білими воронами».

Але як бечите правду дуже важко приховати і зараз всі пазли склались в одне ціле. Ось вам і відповідь на сотні «чому?» про Медведчука і Порошенка.І чому Медвечук відродився за часів Порошенка?Але загалом цей пост не про гнилого недогетьмана, а про його оточення, яке хворобливо вірить йому.

Як вам такі новини? Нічого не тисне? Ви далі живіть і заспокоюйте себе, а Петро Олексійович в той час буде витрачати гроші, які “заробив з Медведчуком

Володимир Парасюк

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Після оприлюднення цієї інформації кожен почачить чим дихає “Сивочолий гетьман” – Парасюк