«Це вже за межею добра і зла!!!» Яценюк не витримав і зреагував на фейк із лікарями (ВIДЕО)

Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк закликав політичних опонентів не переходити межу і припинити поширювати брехню проти нього і лікарів, які сьогодні рятують життя українців.

Про це він заявив у своєму відеозверненні, передає Цензор.НЕТ.

«Можна було поширювати фейкові новини і брехню про те, що я відсвяткував «перший мільярд». Про те, що у мене є 24 вілли в Маямі. Про те, що у мене є десятки паспортів. Про те, що я вбив 30 росіян на чеченській війні. Про те, що я вкрав мільярди на будівництві проєкту «Стіна». І ще десятки брехливих цинічних новин, які вигадують різні політтехнологи», — зазначив він.

«Але сьогоднішня «новина» — це вже за межею добра і зла. Це не новина — а брудна брехня не просто щодо мене, а щодо тисяч лікарів і медсестер, які сьогодні рятують життя українців», — підкреслив Яценюк.

«Поширили новину, що нібито я в лікарні (я не в лікарні). Що я образив медсестру (я ніколи б собі не міг цього дозволити). Що якусь палату готують зокрема й для мене. Це ще одна брехня», — наголосив лідер «Народного фронту».

Яценюк звернувся до тих, хто поширює подібні фейки: «Ви можете використовувати всі свої політичні технології, як ви їх використовували раніше, але будь-яка брехня набагато слабкіша за правду».

«У цей момент, сьогодні, коли вся країна переживає — не переходьте цю межу. Це вас наздожене», — додав він.

Також читайте: Треба зупинити поширення не лише медичної пандемії, а й політичної, соціальної та економічної, — Яценюк

Лідер «народного фронту» закликав українців не вірити брехні.

«Залишайтеся впевненими в собі і впевненими тільки в правді. Вірте лише фактам. Факти і правда завжди сильніші», — резюмував Арсеній Яценюк.

Сьогоднішній фейк — за межею добра і зла

Сьогоднішній фейк — це вже за межею добра і зла. Це не новина, а брудна брехня не просто стосовно мене, а по відношенню до тисяч лікарів і медсестер, які сьогодні рятують життя українців.

Gepostet von Арсеній Яценюк am Donnerstag, 26. März 2020

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Це вже за межею добра і зла!!!» Яценюк не витримав і зреагував на фейк із лікарями (ВIДЕО)