“Потрібно було дотримуватися закону”: російському Хабібу, який виступав в Криму, зірвали концерт в Одесі

Російський співак Хабіб Шаріпов не виступив в Одесі, причина – негативна реакція місцевих активістів

Хабіб повинен був виступити в клубі ITAKA Beach Resort & Night, але організатори скасували концерт без пояснення причин.

Відомий одеський активіст, екс-глава місцевого “Правого сектора” Сергій Стерненко написав в facebook. що концерт, швидше за все, був скасований після того, як активісти наполегливо звертали увагу влади і всіх компетентних служб, що Шаріпов не повинен бути допущений в Україну, оскільки артист виступав в окупованому Росією Криму, потрапивши на півострів незаконно.

“В Одесі зірвався концерт” кримнашіста “і колишнього російського поліцейського Хабіба Шаріпова … Переконаний, це сталося тільки завдяки нашій розголосу”, – написав Стерненко.

До речі, Хабіб Шаріпов виступав не тільки в Криму, але і на інший окупованій Росією території – в Донецьку.

Він також нагадав, що активістам не вдалося допустити виступу в Одесі російського репера Моргенштерна (заборонений в’їзд в Україну, – ред), також виступав в Криму.

Ще активіст з жалем зазначив, що останнім часом спостерігається просто “поломнічество” в Україні російських артистів, які виступали в Криму в період окупації.

Зокрема, це комік Євген Чебатков і репер Тимур Оділбеков (Каспійський вантаж). Крім того, активіст нагадав, що 25 і 26 червня в Києві планує концерти російський репер Баста, також виступав на окупованому півострові.

“Якщо держава не відреагує на його ймовірний приїзд, то це точно викличе серйозне обурення в суспільстві. Треба просто виконувати закон, і все буде добре”, – пише Стерненко.

За матеріалами dialog.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Потрібно було дотримуватися закону”: російському Хабібу, який виступав в Криму, зірвали концерт в Одесі