O Бoжe…”Сказав мамі, що вже нічого не бoлить, заснув і більше не проснувся”: через апендицит пoмeр 5-річний хлопчик у Харкіській області

Лікар-хірург не змін прийняти дитину, бо в цей час оперував іншого пацієнта.

У Харківській обласній клінічній лікарні №1 помер 5-річний хлопчик з села Волохів Яр. У дитини діагностували захворювання апендициту, проте через втрачений час не встигли врятувати. 

За даними ЗМІ, дитину з підозрою на гостру хворобу апендициту 1 червня госпіталізували в хірургічне відділення Балаклійської районної лікарні. Там хлопчик із батьками провів близько 2 годин, очікуючи на результати аналізів та лікаря-хірурга. Згодом хлопчика вирішили вести в лікарню до Харкова. Співрозмовники радіостанції повідомили, що тоді хлопчик сказав, що його вже нічого не болить та почав засинати. 

У Харківській обласній клінічній лікарні №1 інформацію про смерть дитини підтвердили. За попередніми даними, причиною смерті хлопчика є інтоксикація організму. 

“На цей час відомо, що хлопчик помер в реанімаційному відділенні Харківської обласної клінічної лікарні №1. До того дитині проводили підготовчі дії для переведення в лікарню в Харкові. Хлопчик був госпіталізованим у відділення Балаклійської лікарні і чекав на лікаря-хірурга, який проводив операцію”, – повідомляє Балаклія FM 90.5. 

Нагадаємо, на Волині померла 2-річна дівчинка, яку не прийняла лікарка. 

Редакція висловлює щирі співчуття родині загиблого

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

O Бoжe…”Сказав мамі, що вже нічого не бoлить, заснув і більше не проснувся”: через апендицит пoмeр 5-річний хлопчик у Харкіській області