У школі вчителька не відпускала дітей в туалет, вони справили нужду прямо на уроці (відео)

Вчителька заборонила учневі вийти в туалет, в результаті чого він був змушений справити нужду прямо за партою. Про це йдеться в сюжеті телеканалу “Кстати”, повідомляють Патріоти України.

Батьки школяра розповіли, що класний керівник Христина Кірєєва відмовилася випустити першокласника в туалет, сказавши йому терпіти до перерви. Однак у хлопчика була діарея, він справив нужду прямо в штани і піддався глузуванням однокласників, після чого був змушений досиджувати урок і йти додому в такому вигляді.

Однокласники хлопчика підтвердили, що він відпрошувався в туалет, при цьому сама вчителька це заперечує. За її словами, дитина нібито справила нужду вже після закінчення уроку і просто пішла додому.

У свою чергу мати дитини зазначає, що півроку тому аналогічний випадок стався з однокласницею її сина. Тоді педагог також відмовила учениці, в результаті чого дівчинка обмочилася прямо в класі.

Директор школи Ольга Налєтова заявила, що про історію з дівчинкою вона не знала, їй на цей інцидент ніхто не скаржився. Тим часом батьки стверджують, що після першого інциденту директор обіцяла, що на Кірєєву буде накладено дисциплінарне стягнення і вона більше не працюватиме із зазначеним класом. Зараз перевіркою школи займаються прокуратура та управління освіти міста Викса.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У школі вчителька не відпускала дітей в туалет, вони справили нужду прямо на уроці (відео)