Краківець, останній день перед закриттям кордону, просто жах

Це важко пояснити, і в це важко повірити. Коли ти вже третій тиждень сидиш вдомана повному карантині щоб не стати ланкою в смертельному ланцюжці коронавірусу, коли більшість людей, що залишились на карантин вдома перебувають у відпустці за свій рахунок — наші шановні громадяни, які повертаються з інших країн повністю нехтують правилами здорового глузду, інакше як можна пояснити поведінку, при якій люди роблять все, щоб через тиждень разом із своїми сім’ями стати пацієнтами лікарень?

Люди, задумайтесь, нас чекає не друга Італія, а перша Україна, в якій коронавірусом охоплені не окремі області а вся територія! І це не песемістичний прогноз, а об’єктивна реальність, яку ми своїми бездумними діями з кожним днем приближаємо.

Невже ви вважаєте що на всіх вистачить медикаментів, апаратів штучної вентиляції легень? І я більш як впевнений, що 80% цих людей порушуватимуть правила самоізоляції, тому що вона мала б початися ще до переходу кордону.

Звичайно, наші громадяни на кордоні у складній ситуації, але штовханина, недотримання дистанцій та відсутність масок її не змінять!

Куди дивиться влада, це не перший випадок, до поки ви будете робити вигляд, що таких ситуацій не має?

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Краківець, останній день перед закриттям кордону, просто жах