Розтин показав правду! Ми про це і не здогадувалися: 15-річний онук ОЛега Філімонова помэр в результаті…

Причиною раптової смерті 15-річного онука гумориста та екскандидата у мери Одеси Олега Філімонова Евана Григора могли бути вади серця, через що і утворився тромб. 

Про це повідомляє “Україна 24”. 

Лікарка-кардіологиня Юлія Климишин пояснила, що тромби просто так не утворюються. У покійного підлітка могла бути вада серця, про яку ніхто не здогадувався. 

“Там або була серцева патологія, міг бути міокардит, який дав низьку фракцію серця, знижений викид серцевий, але ще не проявився в серцевій недостатності, щоб можна було побачити візуально”, – зазначає лікарка-кардіологиня Юлія Климишин.

Відомо, що Еван Григор не дожив до свого 16-річчя лише два місяці. Хлопець любив грати у баскетбол та закінчив перший курс морської академії. 15-річний Еван мріяв ходити під вітрилами та мав плани на життя. 

Нагадаємо, у гумориста і колишнього кандидата на пост мера Одеси від “Слуги народу” Олега Філімонова помер онук. 15-річному Евану Григору стало зле під час гри в баскетбол.

У Мережі також з’явилося відео, як медики надавали допомогу онуку Олега Філімонова.

Також Олег Філімонов назвав можливу причину раптової смерті свого 15-річного онука.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Розтин показав правду! Ми про це і не здогадувалися: 15-річний онук ОЛега Філімонова помэр в результаті…