Катерина Павленко Солістка Go_A відповіла на вимогу “говорити російською ” – в Росії дуже незадоволені її відповіддю (Відео)

Солістка групи Go_A Катерина Павленко делікатно відповіла на вимогу перейти на російську мову. Однак громадяни РФ все одно образилися.

На фронтвумен українського гурту Go_A Катерину Павленко, яка стала світовою знаменитістю після “Євробачення-2021”, обрушили хвилю критики громадяни РФ і симпатики Росії.

Конфлікт виник через декілька Сторіс Павленко в instagram.

Після “Євробачення” у Go_A з’явилася величезна кількість фанатів за кордоном, в тому числі в РФ. Під час прямого ефіру в Instagram росіяни звали Павленко приїхати з концертами до них в країну, але вона відмовилася.

“До вас не поїду. Приїжджайте ви, подивіться, як у нас. Тільки не на танках”, – заявила співачка

У ще одному прямому ефірі передплатник зажадав від солістки Go_A говорити російською мовою. Вона делікатно відмовилася

“Мені здається, деякі слова (в українській і російській мовах – ред.) Схожі бувають. І суть можна вловити, якщо захотіти. Чим більше ви будете слухати українську мову, тим більше ви його будете розуміти і, можливо, скоро почнете щебетати разом з нами “, – заявила Павленко з посмішкою


Ці слова дуже не сподобалися частини її шанувальників. Вони почали звинувачувати Павленко в тому, що вона нібито “не любить” громадян Росії, хоча, на їхню думку, Росія їй “нічого поганого не зробила”.

Обрушилися з критикою на Павленко і за те, що вона нібито ігнорувала в трансляції питання російською мовою.

А ось українські передплатники залишилися задоволені чіткою позицією Павленко з приводу російської агресії і української мови. Вони дякують їй за це і за прекрасний виступ на “Євробаченні”, яке називають “одим з кращих” за весь час участі України в міжнародному пісенному конкурсі.

Варто відзначити, що після “Євробачення” Катерина Павленко в Україні отримала премію “Жінка III тисячоліття”.

За матеріалами dialog.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Катерина Павленко Солістка Go_A відповіла на вимогу “говорити російською ” – в Росії дуже незадоволені її відповіддю (Відео)