Суддя відпустив під заставу “мажорку”, яка збила школяра через те , що , вона хворіє на алкоголізм і їй потрібно лікуватися

У Вінниці п’яна жінка за кермом позашляховика збила 13-річного хлопчика, який йшов по тротуару до школи. Постраждала дитина потрапила в реанімацію в дуже важкому стані. Винуватицю ДТП затримали, і суд відпустив її з СІЗО під заставу.

Про це 27 травня передає ТСН.

Після скоєння наїзду на школяра у 43-річної “мажорки” – водійки кросовера Haval – перевірили рівень вмісту алкоголю в крові. Виявилося, що він в 16 разів перевищував норму.

В ході судового засідання щодо обрання запобіжного заходу було вирішено дозволити Наталії Дзись вийти з ізолятора під 181 тисячу застави. Її сім’я внесла суму, і жінку відпустили.

На слуханні також з’ясувалося винуватиця аварії перебуває на обліку в диспансері у нарколога, оскільки хворіє на алкоголізм.

При обранні запобіжного заходу жінка попросила вибачення за скоєне, і після таких слів матері школяра Тетяні Тарасюк стало погано, і їй викликали “швидку допомогу”, повідомляє “Суспільне“.

Як розповіли батьки 13-річного Андрія, який знаходиться в медикаментозній комі, “мажорка” перерахувала на його лікування тільки 10 тисяч, але цих грошей не вистачає навіть на один день терапії.

Так, коли хлопця на великій швидкості збила машина, він наколовся головою на арматуру, отримавши розрив мозку.

Якщо провину “мажорки” доведуть, їй загрожує до 8 років позбавлення волі.

Відео: у Вінниці на суді обирали запобіжний захід жінці, яка п’яною збила 15-річного школяра

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Суддя відпустив під заставу “мажорку”, яка збила школяра через те , що , вона хворіє на алкоголізм і їй потрібно лікуватися