Рабинович приїхав у Чернігів і дуже сильно про це пожалів… Погляньте, що з ним зробили хлопці. Відео

У Чернігові машину нардепа від ОТЗЖ Вадима Рабиновича закидали яйцями після чого спалахнула бійка.

Про це повідомляють журналісти Суспільного.

Стало відомо, що конфлікт стався в Чернігові, куди Рабинович приїхав покласти квіти до Вічного вогню. На відео можна помітити позашляховик Рабиновича, який забруднений великою кількістю сирих яєць, які розбилися після того, як активісти закидали ними машину.

Між активістами та співробітниками поліції спалахнула бійка, при цьому було затримано близько десятка представників Нацкорпуса. Поліцейські також повідомили, що одному з правоохоронців завдали тілесних ушкоджень, згодом чоловік був відправлений до лікарні.

Глава місцевої організації Національної корпусу заявив журналістам, що конфлікт виник після того як машина Рабиновича зустріла народного депутата в пішохідній зоні.

Заступник голови обласної організації ОТЗЖ зробив заяву про те, що машина повинна була заїхати на зелену зону з міркувань безпеки і вони готові заплатити штраф, якщо сталося правопорушення.

Джерело: dialog.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Рабинович приїхав у Чернігів і дуже сильно про це пожалів… Погляньте, що з ним зробили хлопці. Відео