Данілову респект! Рішення РНБО вже дало свої результати! Зранку в Україні було затримано двох найвпливовіших «злодіїв в законі»

Поліція повідомила про затримання двох «найвпливовіших« злодіїв в законі »в Україні на прізвисько« Умка »і« Лаша Сван ».

Вони контролювали криміналітет, а їх діяльність приводила до появи додаткових загроз для безпеки громадян.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції

Правоохоронці зазначили, що встановили всі сфери їх діяльності і зв’язку.

«Ці особи з« верхівки »злочинного світу утворювали злочинні угруповання і контролювали через своїх представників криміналітет в державі, підбурювали до вчинення нових злочинів і приводили до появи додаткових загроз для безпеки громадян», – повідомили в поліції.

Слідчі документували докази поширення злочинного впливу «злодіїв в законі» більше року.

«Відомо, що« Умка », коронований в 2014 році, і« Лаша Сван »,« злодій в законі »з 1995-го, отримали свої високі« звання »від топ-представників російського кримінального світу. Вони вважалися одними з найвпливовіших «злодіїв в законі» в Україні і контролювали криміналітет відразу в декількох областях – Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Запорізькій та частини Західного регіону », – додали в поліції.

Затримання «злодіїв в законі» відбулося 19 травня. «Умку» затримали в аеропорту Дніпра при спробі покинути Україну, а «Лашу Свана» – в готелі.

Слідчі готують їм повідомлення про підозру по ст. 255-1 Кримінального кодексу України. Тривають обшуки.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Данілову респект! Рішення РНБО вже дало свої результати! Зранку в Україні було затримано двох найвпливовіших «злодіїв в законі»