0 Бoжe… Пpямo в ці хвилини нeщaднa cтихiя змивaє з лиця землі знищyючи все на свoєму шляху в невеличкому містечку поблизу..

Останні 2 дня Україну і сусідні країни поглинула нещадна стихія. Це град в Мелітополі, сніг на Закарпатті шалені повені на Заході України…

Мешканці повідомляють що місцями рівень води піднявся більш ніж на два метри

Через рясну зливу затопило міста Червоноград (Львівщина) та Ковель (Волинь). За словами місцевих, у воді опинилася більше половини вулиць.

Кажуть, що все через засмічені стоки, і додають: так місто плаває щоразу після сильного дощу. Цього разу у воді заглохли понад десяток автоВражаюче відео підтоплення викладали у соцмережі. 

У Ковелі також відразу кілька вулиць перетворилися на ріки. На відео видно, як автівки ледве рухаються у суцільному потоці. За словами місцевих, вода подекуди сягала метра.

Затопило також тротуари і приватні обійстя. Синоптики обіцяють дощі і у наступні кілька днів. 

Менше повезло сусідній Словаччині, яка потерпає від повені. Найвищий червоний рівень небезпеки оголосили в районах Жиліна, Пріевідза, Бановце-над-Бебраву, Топольчани, Жарновиця, Банско-Бістріца, Текеребес і Кошице, пише видання Paramete.

В результаті сильних злив, які прокотилися по Словаччині, було затоплено багато вулиць, підвали житлових будівель, знеструмлені населені пункти, а також пошкоджені автомобілі, які буквально плавають в калюжах.

Внаслідок інтенсивних дощів, повноводна річка прорвала дамбу і затопила село Рудний-над-Гроном. Сильна течія підхопила чоловіка, якого згодом знайшли мертвим.

Також були підтоплені кілька сіл, жителів яких довелося терміново евакуювати.

Більшість автодоріг заблоковані. Тисячі будинків залишилися без електрики, а в магазинах порожні полиці, бо налякані люди кинулися запасатися продуктами.

Також раніше повідомлялося, що на Волині в області вже підтопило 25 тисяч гектарів пасовищ і сіножатей, в річках піднявся рівень води, рух транспорту в затоплених селах практично зупинився.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

0 Бoжe… Пpямo в ці хвилини нeщaднa cтихiя змивaє з лиця землі знищyючи все на свoєму шляху в невеличкому містечку поблизу..