На жаль…15 хв назад в лікарні перестало битися серце хлопця, який стрибнув з мосту

У лікарні помер 15-річний Денис Родіков.

Вчора, 17 травня, зранку хлопець пішов із дому, лишивши у соцмережах допис про те, що має намір покінчити життя самогубством. Пізніше стало відомо, що він стрибнув з моста, залишився живим і був госпіталізований до лікарні у важкому стані.

Про це повідомляє поліція Київської області.

“Поліція постійно моніторила повідомлення на спецлінію “102” та встановила, що саме в Києві хлопець стрибнув із мосту на бетонний тротуар. У тяжкому стані його доставили до лікарні. Зранку юнак помер”, – йдеться у повідомленні.

Хлопець залишив записку, що має намір покінчити життя самогубством. Правоохоронці кинулися на його пошуки. Було навіть залучено аеророзвідку Патрульної поліції.

Встановлено, що хлопець задля маскування викинув верхній одяг по дорозі, у селищі Калинівка.

Проте поліцейські не встигли знайти юнака до того, як він відважився на фатальний крок.  

За цим фактом поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за ст. 120 (Доведення до самогубства) Кримінального кодексу України.

До слова, Денис був сином Діани та Володимира Родікових, багатодітних батьків, які виховували трьох своїх і вісьмох всиновлених дітей. Крім того, мали двох старших повнолітніх дітей.

У березні Діана та Володимир з різницею у дев’ять днів померли від коронавірусу, залишивши сиротами 13 своїх дітей. Трагедія української родини тоді сколихнула всю країну.

Сім’я Родікових переїхала з окупованої Макіївки на Київщину у 2014 році. У селі Липовий Скиток під Києвом вони облаштували дитячий будинок сімейного типу.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

На жаль…15 хв назад в лікарні перестало битися серце хлопця, який стрибнув з мосту